Echipajul #9 la Raliul Sibiului 2019

Salutari dragi prieteni! Iata ca dupa o pauza destul de lunga dupa iesirea noastra prematura din concurs la Raliul Aradului la sfarsitul lunii Mai, am intrat in linie dreapta cu participrea la Raliul Sibiului 2019, echipajul #9 Sorin BADEA – Dorin PULPEA se afla deja pe lista oficiala de start publicata de organizatorii raliului.

Emotia revederii orasului meu, a mamei mele, prietenilor si vecinilor este la cote mari! Eu vin dupa o saptamana de vacanta cu familia, sunt relaxat si odihnit, pregatit pentru zilele de 26-27 Iulie in care ne vom cu confrunta cu probele speciale ale raliului.

Masina noastra Hyundai i20 R5 by Bernini Rally este pe drum spre Romania si va putea fi admirata la Startul Festiv din Piata Mica Joi seara (25 Iulie) incepand cu ora 20:00.

Dorin Pulpea prietenul si partenerul meu in masina de concurs este nerabdator sa ne intalnim si sa incepem recunoasterile sa pregatim cat mai bine raliul si apoi sa luam startul.

Ne dorim o cursa buna, cu un ritm adecvat si fara probleme tehnice.

Va invitam pe probele speciale si la evenimentele dedicate publicului sibian in numar cat mai mare, cu promisiunea ca alaturi de ceilalti colegii din competitie va vom oferi un spectacol automobilistic remarcabil. Profit de aceasta ocazie pentru a dori tuturor participantilor si staff-ului raliului mult succes la Raliul Sibiului 2019.

WordPress database error: [Table 'sorin19_wp.wp_comments' doesn't exist]
SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS wp_comments.comment_ID FROM wp_comments WHERE ( comment_approved = '1' ) AND comment_post_ID = 644 AND comment_parent = 0 ORDER BY wp_comments.comment_date_gmt ASC, wp_comments.comment_ID ASC

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment